Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

1-3 päivää Continental IceContact 2-205 / 60 R 16

Moottori-lehden 9/2018 Testimenestyjä. Erityisen nastojen pinnoitus- ja kiinnitysprosessin ansiosta nasta on aina oikeassa asennossa jäähän nähden. Epäsymmetrinen pintakuvio takaa parantuneen pidon lumella ja paremman ajettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Saksalainen insinööritaito ja tarkkuus ovat legendaarisia. Jo perustamisestaan vuonna 1871 alkaen Continentalin tavoite on ollut yksi ja selvä: Lisätä turvallisuutta maanteillä tekemättä ajamisen mukavuutta ja nautinnollisuutta koskevia kompromisseja. Maailman ensimmäisistä kulutuspintakuvioiduista renkaista visionäärisiin Conti.eContact-renkaisiin ja autoilun turvallisuutta lisäävät innovaatiot – yli 140 vuoden ajan Continental on kehittänyt liikkumiseen ja autoiluun liittyvää osaamistaan. Tällä hetkellä Continental työllistää 56 maassa yli 230 000 erittäin ammattitaitoista työntekijää, jotka kartuttavat tätä osaamista.

Continentalin insinööriosaamisen keskus sijaitsee Saksan Hannoverissa. Tutkimuskeskus sisältää suuren ja kansainvälisesti kuuluisan Contidrom-testiradan. Tuotekehityksessä työskentelee yli 1 000 spesialistia, insinööriä ja suunnittelijaa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Jokaisella uudenlaisella testillä on yksi ja selvä tarkoitus: tehdä ajamisesta turvallisempaa. Kaikessa toiminnassa noudatetaan tiukkoja saksalaisia standardeja – jo yli 140 vuoden ajan.

Continental IceContact 2-205 / 60 R 16

  • Merkki: Continental
  • Tuotenumero: IceContact 2
  • Saatavuus: 1-3 päivää
  • 150.00€
  • Veroton: 120.97€

Vaihtoehdot

Minimitilausmäärä 2

Hinnat ovat kappalehintoja

Ilmoitettu hinta on kappalehinta sisältäen renkaan kierrätysmaksun ja asennushinta on per rengas/vanne

Lisätietoja

Voit liittää tilaukseesi lisätietoja kassalla kohtaan Lisätietoja.

Kysy myös muita kokoja

Tilattavien renkaiden toimitusaika on normaalisti 0-2pv.

Avainsanat: renkaat, talvirenkaat, nastarenkaat

Vaihtoautot

Hyväkuntoisten ja luotettavien vaihtoautojen kauppaa jo yli 20 vuotta!

Renkaat ja vanteet

Meiltä löydät sopivat renkaat ja vanteet autoosi, tarvittaessa alle laitettuna.

Kausisäilytys

Rengashotellissamme säilytät renkaasi helposti ja turvallisesti.